Petreceri private

Petreceri private

Sarbatorește-ti ocazia specială cu o petrecere privată pe Altamar 50! 

 

Altamar 50 combină eleganța unui iaht clasic cu luxul si facilitățile unui iaht modern.

 

Cu un charter pentru petreceri private, vă puteți bucura de acest mediu ideal pentru a sărbători, a vă relaxa și a profita de propriul iaht cu motor privat, completat cu o gamă de echipamente pentru sporturi nautice la bord. 

 

O zi pe Altamar 50 este relaxantă și informală, iar echipajul nostru se va asigura că petrecerea ta privată cu până la 20 de invitați va fi un moment memorabil. Suntem fericiți când dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră sunt fericiți. 

Private Party Cruises 

Pe Altamar 50 există o mulțime de spații pentru a vă împrăștia – plaja de pe puntea superioară, priveliștea de pe fly, discuții îndelungate cu prietenii pe canapele confortabile din salon – sau să vă alăturați, pentru băuturile de bun venit, pentru prânz sau cină, jucându-vă pe jetschi-uri sau dansând pe puntea din pupă! 

 

Altamar 50 oferă un ambient extraordinar și o mulțime de locuri confortabile, ceea ce face din acest iaht de 50 de picioare alegerea perfectă pentru un moment de neuitat.

 

Disponibil pentru închiriere din aprilie pană în octombrie, Altamar 50 este modalitatea ideală de a sarbători ocazii speciale, cum ar fi o zi de naștere specială, petreceri de logodnă sau chiar o recepție intimă de nuntă.

 

Oricare ar fi ocazia dumneavoastră specială, faceți-o memorabilă pe Altamar 50! 

O croazieră peste noapte 

În funcție de natura evenimentului dumneavoastră, puteți prefera o croazieră de seară sau chiar o aventură peste noapte.

 

Putem satisface pană la 20 de oaspeti pe zi și putem oferi cazare pentru opt oaspeți în trei cabine, cu două băi. 

 

Avem tot ce aveți nevoie, așa că nu va ramâne decât să discutați cu noi despre cum puteți avea evenimentul dumneavoastră perfect.


CERE OFERTA