Vacanta pe mare

Vacanta pe mare

V-ați dorit întotdeauna o vacanță pe mare, dar aveți prea puțină experiență sau chiar deloc, sau nu dețineți permis de conducere ambarcațiuni și v-ar plăcea să fiți însotit de skipperul dumneavostră personal zi și noapte?

 

Atunci un charter cu velierul este vacanța perfectă pentru dumneavoastră.

Charterurile cu skipper vă oferă libertatea de a face exact ceea ce doriți, fie că este vorba de înot, snorkeling sau doar de a vă face siesta la umbră sau la soare.

 

Acest tip de vacanță este potrivit pentru familiile cu copii, întrucat oferă varietatea necesară atât în cazul adulților, cât și a copiilor.

 

Petreceți dimineața înotând și folosind dinghyul înainte de a începe după-amiaza cu o plimare încântătoare cu velierul și terminați cu o masă delicioasă într-un port local.

 

Este de asemenea varianta perfectă pentru cuplurile fară sau cu putină experiența de navigație, dar care doresc să exploreze și / sau să aibă o vacanță romantică. Acest lucru este posibil deoarece putem adapta charterul pentru a raspunde nevoilor dumneavoastră.

Skipperii noștri calificați vor fi încântați să vă îndrume și să vă încurajeze să participați la manevrele de navigație dacă doriți.

 

Nu sunteți sigur dacă aceasta este vacanța perfectă pentru dumneavoatră?

 

Vă întrebați care este perioada potrivită pentru un astfel de sejur?

 

Contactați –ne pentru sfaturi și oferte personalizate!


Cere oferta