Utilizând acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile publicate, nu utilizati acest site.

Din acest site se pot accesa prin legaturi (link-uri) alte site-uri, gestionate sau nu de Yacht Mamaia . Utilizarea site-urilor care pot fi accesate prin legaturi din acest site se supune termenilor si conditiilor site-urilor respective. in situatia in care termenii si conditiile prezentului site sunt in conflict cu termenii si conditiile unui site legat, termenii si conditiile acelui site vor prevala si vor reglementa navigarea pe acel site legat.

Continutul site-ului

Materialele disponibile in acest site, inclusiv materialele din site-urile accesibile prin legaturi directe sau indirecte din acest site, sunt oferite ca atare, fara nici un fel de garantii, fie ele exprese sau implicite, inclusiv, dar nu numai, toate garantiile implicite de vandabilitate, de adecvare la un anumit scop, de titlu sau de respectare a legalitatii. Nu garantam ca materialele vor fi lipsite de erori, virusi, elemente calomniatoare, jignitoare etc. Va asumati intregul cost al oricaror servicii, reparatii sau corecturi necesare. De asemenea, acest sit poate sa contina materiale ale caror texte prezinta inadvertente tehnice sau erori tipografice, care vor fi corectate pe masura ce sunt descoperite, acest lucru ramanand la discretia totala a reprezentantilor Yacht Mamaia .. In plus, din cand in cand se opereaza modificari in informatiile continute in versiunile imprimate ale acestor materiale. Aceste corecturi si modificari pot fi incorporate in sit anterior sau ulterior implementarii lor in textele tiparite.

Legaturi catre situri ale unor terte parti

Materialele care pot fi accesate din siturile legate nu sunt gestionate de noi si, prin urmare, nu suntem responsabili de continutul acestora. O referinta la un site legat sau la orice nume de produs ori serviciu al unei terte parti nu constituie si nu implica aprobarea sau sustinerea sa de catre noi, iar dumneavoastra va asumati toate riscurile in ceea ce priveste utilizarea sa.

Responsabilitatea juridica

In nici un fel de conditii nu suntem raspunzatori, nici noi, nici partenerii, personalul, agentii sau furnizorii nostri, pentru nici un fel de daune, incluzind, fara limitari, daune directe, indirecte, accidentale, speciale, punitive, de consecinta sau alte daune (incluzând fara limitari pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent daca se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot aparea ca urmare a utilizarii sau a imposibilitatii de a utiliza materialele disponibile in acest sit sau in orice site legat, chiar daca suntem avizati de o astfel de posibilitate, nici fata de orice cerere a unei terte parti.

Uzul personal si drepturile de proprietate intelectuala

Sunteti de acord sa utilizati acest sit numai in scopuri legale. Aveti dreptul sa descarcati o singura copie a informatiilor din acest sit pe un singur computer numai pentru uz personal, necomercial. Nu aveti dreptul sa copiati, sa utilizati, sa modificati, sa transmiteti, sa distribuiti, sa dezasamblati produsele pentru a le copia sau sa exploatati in orice fel materiale brevetate sau aflate sub incidenta drepturilor de autor, din acest sit, cu exceptia cazului in care acest lucru este facut cu acordul expres al respectivului proprietar. Utilizarea oricarui produs software disponibil pentru descarcare din acest sit este reglementata de conditiile acordului de licenta care insoteste respectivul produs software. Toate marcile comerciale, marcile de servicii si denumirile comerciale din acest sit sunt marci ale respectivilor proprietari si orice utilizare neautorizata a acestor marci este strict interzisa.

Protectia

Prin aceasta sunteti de acord sa ne aparati si sa ne protejati pe noi si pe colaboratorii nostri fata de orice fel de pretentii, pierderi, raspunderi, daune sau cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) care pot rezulta din utilizarea de catre dumneavoastra a acestui sit.

Acoperirea teritoriala

Acest site ofera o lista lunga de produse Yacht Mamaia si, prin urmare, el poate sa contina referinte sau referinte incrucisate la anumite produse si servicii care nu sunt disponibile (imediat) in orice tara. Orice astfel de mentiune nu implica in nici un fel faptul ca Yacht Mamaia intentioneaza sa comercializeze asemenea produse sau servicii intr-o anumita tara.

Generalitati

Termenii si conditiile prezente sunt aplicabile in concordanta cu legile Uniunii Europene. Yacht Mamaia isi rezerva dreptul de a adauga, sterge sau modifica o parte sau toate conditiile de utilizare, in orice moment, cu sau fara preaviz.