Plimbare cu Catamaranul

Relaxare pe mare cu catamaranul

Catamaran Calebasse Lagoon 400S2

Cea mai confortabilă barcă pentru evenimente de până la 25 de persoane, acest catamaran este o barcă potrivită pentru a vă bucura de o croazieră pe coasta Mării Negre.

În acest catamaran veți găsi esența autentică a Mării Negre, barca, echipajul, ambianța vă vor face șederea la bord o experiență de neuitat, fiind barca perfectă pentru evenimente private și corporative.

Barca este ancorată în Portul Tomis din Constanța, situat în zona peninsulară; ușor accesibilă, marina este situata in singurul port turistic din oraș, în apropierea celei mai autentice zone de agrement din orașul Constanța.

Catamaran Lagoon 380 Cosa Nostra

Confortul este cuvântul cheie la bordul unui catamaran.

 

Comod, stabil, spațios și extrem de sigur, un catamaran este alegerea ideală pentru a naviga fără griji. Lasă-te legănat de valuri și relaxează-te la bord…

 

Aveți la dispoziție o mulțime de spații încăpătoare, de la cabina principală la spațiile exterioare, ideale pentru o experiență unică și distractivă, chiar și în timpul navigației.

 

Închirierea unui catamaran vă permite să navigați de-a lungul plajelor și golfulețelor izolate, precum și să acostați în siguranță în ape puțin adânci: pescajul redus al carenelor vă permite să ajungeți în golfuri inaccesibile pentru alte ambarcațiuni!

 

Un catamaran este, de asemenea, o ambarcațiune ideală pentru familii sau grupuri mari. Prin urmare, puteți organiza multe evenimente de neuitat la bord.

Vacanta 2022

Mamaia

plimbare cu catamaranul

Construit în 2012, este dotat conform ultimelor progrese în materie de tehnologice și confort, echipajul său minim este format din căpitan și marinar, spațiul său exterior îl face ideal pentru orice tip de eveniment, cum ar fi petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor, tururi de pescuit, evenimente private și corporative, plimbari la apus, întâlniri de afaceri, cină la bord, aniversări, brand image, reclame, degustări de băuturi și alimente, filmări de reclame, evenimente de familie.

 

Capacitate: 25 persoane + echipaj

 

Echipat cu: 4 cabine duble și 4 băi, lounge, frigider, bucătărie funcțională și complet echipată, platformă de înot, solar, plasă în față și mult spațiu în spate, echipament hi-fi.

Catamaran Calebasse Lagoon 400S2


Catamaran Lagoon 380 Cosa Nostra