Jet Ski Safari

Jet Ski Safari

Jet Ski Safari

Haideți alături de noi în cea mai TARE aventură de pe coasta Mării Negre!

 

Alegeți echipa numărul 1 din Constanța pentru închirierea de jet ski-uri și sporturi nautice!

 

Dependenți de viteză și începători va așteptăm alături de noi in cea mai tare aventură în care aveți ocazia să vedeți coasta Mării Negre din punctul nostru de vedere!

 

Vă oferim excursii cu jet ski-ul de o ora sau putem porni într-o aventură de o zi pe care nu o veți uita toată viața!

 

Lăsați-ne să vă prezentăm cea mai unică, specializată și interesantă experiență de pe coasta Mării Negre!

 

Simțiți libertatea și adrenalina pe care Jet Ski Safari o poate oferi în timp ce explorați sălbaticia Marii Negre.

 

Alături de o echipă de profesioniști cu o vastă cunoaștere a căilor navigabile locale, veti avea parte de o aventură pe care nu o veți uita niciodată.

 

Cu o experiență de peste 10 ani, această aventură este considerată de toți cei care au participat alături de noi la astfel de evenimente, ca fiind experiența suprema pe Marea Neagră.

inchiriere Jet Ski Mamaia
jet ski Mamaia

Rezervare Online

Cu cea mai mare și cea mai nouă flotă de jet ski-uri din România, putem găzdui cu ușurință de la 1 la 60 de rideri (cate doi rideri pe ski jet) sau 30 de rideri singuri.

 

În plus față de safari-urile noastre obișnuite, am proiectat pachete exclusive pentru evenimentele noastre corporative, de grup și tururi private, pe care le putem găzdui cu până la 100 de invitați.

 

Dă-ți drumul de-a lungul frumoaselor maluri ale Mamaiei. Vom naviga spre nord, trecând pe lângă plaje frumoase și beach bar-uri, înainte de a ajunge la Pescăria Vadu, pentru a savura mâncăruri din pește proaspăt, băuturi răcoritoare și pentru a întâlni localnicii primitori.

 

Nu e chiar ceea ce căutați? Simțiți-vă liberi să ne sunați și să discutați cu unul dintre consultanții noștri, vom fi bucuroși să adaptăm un pachet care să vi se potrivească. Sunați-ne pentru a discuta propriile dvs. excursii!

 

O experienta de neuitat! Un grup de aventurieri in cautarea comorilor ascunse ale litoralului românesc. ATENTIE: Surprize!

https://www.youtube.com/watch?v=A__r1CnUYCU