Ambarcatiunile noastre

Ambarcatiunile noastre

Relaxare pe mare cu catamaranul

Catamaran Calebasse Lagoon 400S2

Cea mai confortabilă barcă pentru evenimente de până la 25 de persoane, acest catamaran este o barcă potrivită pentru a vă bucura de o croazieră pe coasta Mării Negre.

 

În acest catamaran veți găsi esența autentică a Mării Negre, barca, echipajul, ambianța vă vor face șederea la bord o experiență de neuitat, fiind barca perfectă pentru evenimente private și corporative.

 

Barca este ancorată în Portul Tomis din Constanța, situat în zona peninsulară; ușor accesibilă, marina este situata in singurul port turistic din oraș, în apropierea celei mai autentice zone de agrement din orașul Constanța.

 

Capacitate: 25 persoane + echipaj

 

Echipat cu: 4 cabine duble și 4 băi, lounge, frigider, bucătărie funcțională și complet echipată, platformă de înot, solar, plasă în față și mult spațiu în spate, echipament hi-fi.


Informatii si Rezervari

Plimbare cu velierul pe Marea Neagra

Sailingyacht White Rabbit Beneteau Cyclades 50.4

O plimbare pe Marea Neagra cu velierul White Rabbit îți asigura adrenalina pentru tot anul.  Ia-ți și tu porția de adrenalina!

Informatii si Rezervari

O aventura perfecta pentru copii

Semi-submarinul Nemo

Semi-submarinul nostru este cea mai mare, originală și inovatoare navă din flota de semi-submarine care vă oferă o experiență unică a obiectivelor turistice subacvatice.

 

Deși pare un submarin adevărat, nu se scufundă, dar are o cabină subacvatică din care vă puteți bucura în siguranță de tur.

 

Puteți vedea apele spectaculoase ale Mării Negre din cabina confortabilă și spațioasă, în timp ce vă puteți bucura, de asemenea, de priveliștile orașului Constanța.

 

Nemo este un semi-submarin cu totul diferit de orice ai văzut până acum. Este un produs original și un vas unic în Marea Neagră.

 

Se remarcă prin dimensiunea și confortul său; geamurile subacvatice sunt extrem de mari și chiar și scaunele sunt adaptate nevoilor dumneavoastră.

 

Ne-am gândit la toate, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te relaxezi și să te bucuri de plimbare.


Mai Multe Informatii…